Bună tuturor. Am o situație, din păcate am fost amanta unui bărbat timp de 7 ani. De 2 ani el a plecat de la ea, s-a mutat cu mine, însă tot nu a divorțat nici în ziua de astăzi. Anul trecut pe baza certurilor avute, am avut o pauza de la relație timp de o luna, iar în acea luna eu m-am vazut o singura data cu alt bărbat, în august mai exact. M-am simțit vinovata deși nu mai aveam relația cu el, fapt pt care mi-am asumat acest lucru. Problema e alta. În septembrie l-am primit înapoi pe fostul și în octombrie am rămas însărcinată. A fost o perioada de coșmar aceasta sarcina pt mine, dpdv emoțional, deoarece ma tortura psihic și emoțional de câte ori voia și îmi arunca ca l-am înșelat. Am născut prematur în luna mai a acestui an, în luna iunie am făcut test de paternitate informativ doar ca să îi închid gura și la insistentele mele. A rezultat ca este copilul lui, eu nu aveam nici un dubiu. Însă cu toate astea, el a continuat pana și în ziua de astăzi sa ma jignească și sa ma umileasca, m-a scuipat,am și filmare. M-a lovit cu pumnul în cap de 2 ori chiar dacă eram cu copilul in brate, menționez ca cu copilul sta doar 10 15 min pe zi în casa, afara nici nu se uita la el, eu l-am dus la el sa îl vadă mereu. Acum neaga totul cu vehementa deși sunt mesaje schimbate între noi, poze cu el și copilul doar la el în casa făcute, mai nou ma amenință că îmi ia copilul, dar el tot ce i-a oferit acestui copil în 6 luni de zile a fost 3 pachete de pampers și o geaca și un trening. Eu mai am un copil dintr-o relație anterioară, are 11 ani, sprijinul pe care îl am sunt părinții mei. Am un loc de munca stabil și bine plătit la nivelul orașului în care locuim. Însă el spune ca eu ma prostituez ca să am bani și doar minciuni despre mine. Ca am clienți, etc. Venitul meu poate fii dovedit prin acte pt ca este declarat la anaf, pana și bonusurile mele de la locul de munca sunt declarate la anaf. Ce as putea face sa îl exclud din start din viata copilului? Poate sunt de judecat ca îmi doresc asta, însă atâta timp cât el nu întreabă deloc de copil, nu îl cauta și îl baga puțin în seama doar dacă i-l duc eu...timp în care vrea și sex de la mine și timp în care la unele certuri l-a jignit pana si pe bebe..ce e de făcut? Ar trebui sa îmi iau avocat? Cum as putea demonstra ca e un monstru prefăcut și mincinos? Ca m-am lăsat manipulata in tot timpul asta fiind orbita de iubirea pe care i-am purtat-o? Mentionez și faptul ca el nici astăzi nu este divorțat legal...mulțumesc anticipat și îmi asum chiar și criticile aduse la adresa mea |
|