Buna ziua, In fosta relatie(durata 5 ani), in ultimul an, tatal partenerei s-a oferit de buna voie si ne-silit de nimeni, ba chiar a insistat sa cumpere anumite obiecte de mobilier in apartamentul meu, recent achizitionat, pentru a ne ajuta ca si cuplu la inceput de drum. Pentru cumpararea obiectelor de mobilier s-a folosit un card de cumparaturi deschis pe numele lui, toate bunurile au fost platite cu cardul lui dar facturile sunt pe numele meu. Eu am primit direct bunurile, nu mi-au fost dati banii. Au fost platite cu acel card, bunuri mobile in valoare de 13000 lei, dar invoiala(verbala) a fost ca el sa suporte doar 10000 lei. Am dovada extrasului de cont ca i-au fost oferiti 2400 lei sotiei lui. Fiica lui a beneficiat de aceste bunuri 1 an de zile pana cand relatia s-a terminat iar fiica lui a parasit apartamentul. Transferul meu de 2400 lei, constituie un inceput de dovada scrisa ca eu sa restitui banii sau bunurile? Dupa 1 an de la despartirea de fiica lui, acesta doreste banii inapoi si ma ameninta ca ne vom intalni la tribunal. Din punct de vedere legal, are dreptate? Trebuie sa ii inapoiez lucrurile sau banii? Repet, aceste lucruri au fost cumparate cu cardul lui de cumparaturi in urma unor insistente pentru a compensa diferenta de venit dintre mine si fiica lui. Dar aceste lucruri exista doar verbal. Multumesc. |
|