Ești aici > Forum > Drept civil

Cum intru in posesia actului pentru casa

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 12-02-2024

buna ziua.parinti mei locuiesc intr-o casa din anul 1991,care a fost cumparata la acea vreme cu un contract scris pe o foaie de hartie la mica intelegere.pentru ca actele de la casa nu se mai gaseau,casa fiind cumparata de la alt propietar care la randul lui a cumparat casa tot in acest fel.ce lege este pentru ca parinti mei sa poata face acte pe casa,fara ca primaria din localitate sa intervina in aceasta problema.mentionez ca primarul sa oferit sa faca acte pe casa ,dar casa acum este luoata de primarie si parinti mei platesc inca odata casa la primarie cu scopul de a le face acte pe casa.eu cred ca asa ceva este un abuz si o incalcare a dreptului civil.va multumesc anticipat,si astept raspunsul dvs.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.