Ești aici > Forum > Drept civil

Achizitie imobil de la o firma

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 27-06-2024
Vizitator
Firma X are in proprietate un apartament si o datorie de 100.000 euro la o persoana fizica. Ca sa achite datoria, da in plata catre persoana fizica apartamentul ( desi el valoreaza 200.000 euro). Persoana fizica vrea sa il vanda, iar eu vreau sa il cumpar. Cand am mers la notar cu actele ne-a pus in vedere situatia urmatoare. Daca firma x intra in insolventa in urmatorii 3 ani, judecatorul poate cere anularea actelor facute de ea in ultimii 3 ani, implicit darea in plata a apartamentului si mai departe contractul de vanzare cumparare dintre mine si persoana fizica, urmand ca eu sa raman fara bani si fara apartament
As vrea sa stiu daca ma pot proteja cumva de aceasta situatie, continuand totusi cu achizitia.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.