Ești aici > Forum > Drept civil

Lamurire privind succesiunea

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 12-03-2013

Buna ziua
Am si eu o intrebare si nu am reusit sa ma lamuresc

Speta este urmatoarea:

A+B+C+D+E+F=Frati

1) A sora decedata-A1 fiu decedat
2) B frate decedat-B1+B2 copii in viata
3) C sora decedata-C1+C2 copii in viata
4) D frate decedat-D1+D2+D3 copii in viata
5) E frate in viata-E1 copil in viata
6) F sora in viata-F1 copil in viata
Intrebarea este cine il mosteneste pe A1 (necasatorit si fara urmasi) si in ce cota
Răspunde
 11-04-2013
Vizitator

Pentru calcularea cotelor succesorale trebuie cunoscute mai multe detalii (de exemplu, nu aţi menţionat nimic despre ascendenţi, dacă mai sunt în viaţă).

Aveţi pe site-ul de mai jos în secţiunea "Calcul cote succesorale legale. Cine şi cât moşteneşte?" un formular. Răspundeţi la toate întrebările de acolo şi veţi vedea cine vine la succesiune dintre succesibili:

Calculator taxe succesiune / moştenire (2013)
Răspunde
 11-04-2013
Vizitator
Ascendentii sint A+B+C+D+E+F=Frati care sint si unchi si B1+B2+C1+C2+D1+D2+D3+E1+F1=Veri primari.

Verii primari pot veni la succesiune in numele parintilor lor decedati prin reprezentare succesorala (Daca au succesiunea facuta) ?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.