Ești aici > Forum > Drept civil

Concesionare loc de veci

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 18-03-2016

In cimitirul Pantelimon II, unchiul meu are concesionat un loc de veci, langa acesta se afla un loc care nu are insemne (cruce, gard, candela). As fi interesata de concesionarea acestui loc. Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru rezolvarea aceastei probleme.
Va multumesc si astept raspunsul dvs.
Răspunde
 30-03-2016
Vizitator

Buna, in primul rand trebuie sa suni la Asociatia cimitirelor sau la cimitir pentru a vedea daca acel loc este liber. Apoi vei semna cu acestia un act de concesionare ce iti va conferii dreptul de folosinta. Pentru a fi sigura eu te sfatuies sa mergi cu un avocat, deoarece asa vei fi sigura ca nu semnezi nimic altceva si ai inteles foarte bine toate drepturile ce le ai cat si taxele ce vor trebui platite.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.