Ești aici > Forum > Drept civil

Promisiune bilaterala de vanzare cumparare

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 16-05-2016
Vizitator
In noiembrie 2014 am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare cumparare imobil cu teren cu plata unui avans pentru a-si putea perfecta actele in decurs de doi ani urmand sa facem actele la notariat (promisiunea am facut-o de mana doar noi doi si cu doi martori), eu pastrand chitanta originala de proprietate a terenului cumparat in 1957.
Acum o luna proprietarul a decedat , am aflat acum eu actele nu am reusit sa le fac la notar, dar au venit niste persoane pretinzand ca au facut acte la notariat sa aiba grija de proprietar cu conditia sa-i ramana imobilul. Intrebare: putea sa faca act la notariat fara acea chitanta de proprietate in original, este legal acel contract de ingrijire?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.