Ești aici > Forum > Drept civil

Decizie ANAF abuziva pt plata CASS 2012!

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 17-06-2016
Vizitator
In 2015 am primit o decizie ANAF nejustificata pt plata suplimentara CASS pt dobinzi la banii detinuti in banci, referitoare la anul 2012. Mentionez ca in 2012 am lucrat in Federatia Rusa unde am platit taxele la salariile detinute in banci, iar in plus am avut si asigurare medicala acolo.La CASS sint la zi cu plata pt salariul minim brut pe economie.Contestatia mea la decizie a fost respinsa nefiind facuta in termen de 30 de zile, mai exista o baza legala prin care se poate ataca aceasta decizie ANAF nefondata??
Detin documentele: adeverinta de salariat pt 2012 la firma straina in Rusia, certificat pt taxele platite in Rusia pe 2012, adeverinta precum ca am fost asigurat medical in 2012 in Rusia, chitantele precum ca am platit CASS in 2012.Nu detin alte venituri, decit salariile obtinute in strainatate, salarii tinute in banci din Romania. Multumesc anticipat!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.