Ești aici > Forum > Drept civil

Reconstituirea dreptului de proprietate.

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 22-08-2016
Vizitator
Buna ziua! Vă aduc in discutie urmatorul subiect; bunicul meu figureaza in registrul agricol din anul din anul1959, cu o suprafata de 3,80 ha teren agricol. in anul 1990 i s-a eliberat o adeverinta de proprietate, cu aceasta suprafata si i s-au dat si suprafetele respective. in anul 1998 i s-a eliberat titlul de proprietate dar pe o suprafata de 2,20 ha.familia mea a tinut pana anul trecut si diferenta de pana la 3,80 ha pentru care a platit si impozit.anul trecut primaria a arat suprafata respectiva motivand ca sa demonstram noi ca ne apartine.Mentionez ca diferenta de la 2,20 ha pana la 3,80 ha este pe raza a altor 2 comune limitrofe dar din cate cunosc in anii 90 s-au facut schimb de terenuri intre comune, cetateni,(comasari).Primarul in cauza ne indruma sa ne adresam comunelor in speta dar eu vin si intreb adeverinta de proprietate pe ce baza s-a eliberat, era valabila sau valabil este titlul?Mentionez ca pe titlurile vecinilor sta scris ca se invecineaza cu bunicul meu...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.