Ești aici > Forum > Drept civil

Act vinzare -cumparare teren

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 10-09-2016
Vizitator
Buna ziua am si eu o intrebare la dumneavoastra de cit teren este nevoie sa pot construi o casa modesta la tara ,cit ma costa actele notariale la actul de vinzare - cumparare 150metri patrati mentionez caci terenul are facut cadastrul multumesc ,dupa incheiere actului de vinzare-cumparare trebuie sa fac din nou cadastrul?mulumesc anticipat.
Răspunde
 21-09-2016
Vizitator

buna ziua avem un teren de 520mp la care suntem trei mostenitori mama sora si eu Terenul a fost cumparat de parintii mei iar dupa moartea tatalui mostenirea sa facut pe toti trei Acum mama si sora vor sami dea mie partile lor dorind sami ridic casa pe acel teren Care ar fi cea mai buna modalitate donatie sau vanzare si care ar fi taxele va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.