Buna ziua.Pe data de 22/06/2016 s-a terminat divortul,cei 2 copii minori ramanand in custodia mea,iar in sentinta pronuntata de tribunal s-a stabilit ca fostul sot sa plateasca pensie de intretinere de 33 % din venitul realizat incepand cu data de 24/11/2014 ceea ce nu s-a intamplat,nu a dat nici un banut pana acum si nici de copii nu s-a interesat.In august am dus copii s-al vada ptr ca baiatul de 4 ani il tine minte si intreaba mereu de el.De atunci ai vede regulat fara restrictii,si pana la urma e dreptul copiilor sa intretina relatii cu ambii parinti. L-am rugat sa-mi plateasca retroactiv pensia ce o datoreaza,stabilita in instanta de altfel,dar el gaseste mereu scuze,cum ca nu castiga destul si nu are de unde.Mentionez ca nu lucreaza legal niciunde,nu e angajat,doar mama lui are certificat de producator si lucreaza (banuiesc)sub acoperirea dansei.Nu are nimic pe numele lui,totul e pe numele parintilor. In consecinta cum pot sa-l fac sa-mi plateasca suma datorata?Vreau sa-i fac plangere penala prelabila la parchetul de pe langa tribunalul Bacau,dar neavand nimic pe numele lui si nici un venit pot sa-i faca ceva?Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine,ptr ca chiar imi este foarte greu singura cu 2 copii. Multumesc pentru raspuns. |
|