Ești aici > Forum > Drept civil

Dezbatere succesiune

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 08-11-2016
Vizitator
Suntem patru frati si vreau sa fac succesiunea prin instanta judecatoreasca deoarece un frate nu vrea sa vina la notar iar de altul nu stiu nimic de vreo 20 de ani .Unul dintre frati vrea sa renunte la partea sa de mostenire in favoarea mea .Intrebarea mea este daca el poate sa faca o procura notariala prin care poate renunta la mostenire in favoarea mea si daca procesul se poate face daca fratele de care nu stiu nu vine la proces .Doreste sa faca aceasta procura deoarece nu locuim in aceiasi localitate si nu se poate deplasa in localitatea unde este procesul.Mama a decedat in anul 1986 iar titlul de propietate pe suprafata de pamant a fost eliberat anul acesta in august. Va multumesc .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.