Ești aici > Forum > Drept civil

Fiica unica ,mostenitor legal

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 02-03-2017
Vizitator
Buna seara !Tatal meu a decedat in luna noiembrie 2016 eu fiind unica fiica rezultata din prima lui casnicie.Dupa divortul de mama mea s-a recastorit ,casnicie din care nu au rezultat alti copii ,nici sotia lui neavand copii.Dupa decesul tatalui meu am aflat (neoficial) ca in urma decesului sotiei lui in urma cu cativa ani s-ar fi dezbatut mostenirea de catre el si ar fi trecut (vandut ,cred)toate bunurile pe numele unei persoane fara grad de rudenie .Doresc sa stiu daca este legal acest lucru ,adica daca ar fi trebuit sa fiu si eu anuntata si ce este de facut in acest caz.Cum pot avea o informatie exacta asupra bunurilor mobile sau imobile ,conturi bancare in eventualitatea ca ele ar exista inca pe numele tatalui meu?Si daca exista un testament prin care a lasat bunurile acestei persoane ce optiuni legale am eu ?Va multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.