Ești aici > Forum > Drept civil

CARE SUNT MOTIVELE TEMEINICE PENTRU INLOCUIRE EXECUTOR JUDECATORESC

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 19-03-2017
Vizitator
In calitate de creditor am solicitat deschiderea unei proceduri de executare silita impotriva unui debitor , alegand un executor judecatoresc , pe ca il cunosteam de mai multi ani de zile ca fiind o persoana integra si care putea si trebuia sa actioneze in spiritul legii si cu obiectivitate , dar cu care nu mai interactionasem de ceva vreme . La catva timp dupa admiterea cererii de incuviintare a executarii silite , executorul judecatoresc ales de mine , " s-a sucit " , ma trateaza nu ca pe un necunscut , ci parca chiar ca pe un dusman , imi vorbeste urat si cu dispret ( desii ne cunosteam si intre noi era o relatie relativ amicala ) , imi respinge apelurile telefonice pe care i le initiez pentru a imi da relatii despre mersul procedurii de executare silita , alteori nu imi respunde la telefon , ii trimit mesaje prin care ii solicit sa stabileasc o data si o ora pentru a ne putea intalnii in scopul de a imi comunica stadiul desfasurarii procedurii de executare silita , mersul acestei proceduri , ce ar mai trebuii facut pentru ca procedura sa se desfasoare cu obiectivitate , cu transparenta si in regim de urgenta , dar legal , mesaje la care nu primesc nici un respuns . De mentionat ca suma pentru care s-a deschis procedura de executare silita este una de peste 100.000 euro si pentru restuirea careia s-au instituit ipoteci pe cateva imobile , imobile a caror obtinere si re-valorificare ar aduce beneficii si mai mari . Tind sa cred ca executorul meu s-a sucit in raport cu mine si are interesul de a denatura cursul executatarii silite in scopul ca imobilele sa revina unor altor persoane .... , ori poate pentru a-l favoriza pe debitor , nu stiu , cert este ca atitudinea acestuia , fata de mine , este una de rea vointa si parca de dusmanie . Care sunt motivele temeinice , in acceptiunea Codului de Pr Civila si care ar determina instanta de executare sa admita si sa dispuna inlocuirea executorului judecatoresc ( ales de mine !!! ) ?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.