Ești aici > Forum > Drept civil

Credit persoana decedata

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 20-03-2017
Vizitator
Tatal meu a decedat in martie 2016 si avea un credit la CEC pana in decembrie 2017, unic titular si asigurat cu polita de deces achitata la momentul contractarii creditului. In urma decesului cei de la asigurari nu au platit diferenta de credit intrucat au considerat ca tatal meu , la data contractarii creditului avea o boala preexistenta . Cei de la CEC Bank au intocmit o serie de adrese pe numele mamei , in care o treceau codebitor , intrucat de la data decesului nu s-au mai platit ratele , chiar daca mama nu era parte in contractul de credit. Acum , am inteles ca au dat creditul spre recuperare la un executor judecatoresc. Intrebarea mea ar fii : trebuie sa platim creditul chiar daca avea polita de asigurare sau exista o portita sa nu trebuiasca sa facem acest lucru, mai ales ca ,inca, nu am facut succesiunea? Va multumesc foarte mult si astept raspunsul dvs.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.