Ești aici > Forum > Drept civil

Cerere reconventionala nejudecata ,judecata doar intimpinarea

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 30-04-2017
Vizitator
La primul termen m-am prezentat doar eu paratul ,in schimb reclamantul in speta asociatia de propietari a solicitat ca se poate judeca in lipsa. M-am aparat in instanta invocand art.46 din legea 230/2007 si art 48bis din legea 17/2016 si anume ca administratorul este obligat sa afiseze lunar lista cu cota mea de contributie aferenta tuturor cheltuielilor asociatiei. Mentionez ca adunarea generala a asociatiei de propietari a hotarat plata unei taxe lunare fixe care sa cuprinda si un fond de reparatii . Aceasta asociatie are in componenta 37 de blocuri cu 1350 apartamente si absolut toate utilitatile sant platite individual de catre propietari. Initiativa infiintarii acestei asociatii a fost a primariei videle si a fost asemanatoare cu cea a colectivizarii fortate. Administratorul nu a afisat niciodata lista cu cheltuieli in schimb taxa a solicitat-o lunar,iar pe cine nu a vrut sa o mai plateasca la dat in judecata si culmea a castigat toate procesele. Am solicitat administratorului repararea acoperisului dar a refuzat pe motiv ca nu sant bani. M-am oferit eu sa creditez asociatia,dar nici asa nu a vrut. Deoarece stau la ultimul etaj ( 2/2 ) si eram inundat ori de cate ori ploua, am reparat eu acoperisul pe cheltuiala mea. In acest context am facut cererea reconventionala . Si la fel ca toti cei citeva sute de propietari care au pierdut procesele , la fel am pierdut si eu. Nu inteleg de ce judecatoria videle nu tine cont de legea 230/2007 si ca denumirea este de asociatie de propietari legal inregistrata la judecatorie. In solutia data pe portalul instantei nu exista nicio referire la cererea reconventionala in dosarul meu. Au trecut 40 de zile si inca nu am primit comunicarea si motivarea. Am dreptul la apel si nu stiu cum sa procedez . Credeti ca si in apel nu se va tine cont de legea 230/2007 ? Ce a-ti face dumneavoastra daca a-ti fii in locul meu? Cu stima sclipeinicu...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.