Reclamanta -Asociatia de propietari condominiul videle Parat -sclipei nicolae cristian Dosar -2285/335/2016 Materie -Litigii cu profesionistii Materie -Cerere de valoare redusa Stadiu procesual -Fond Reclamanta -Probe scrise-hotarare AG,Centralizator debit parat,Liste lunare cu cotele de contributie (f.17-33) Parat -Intimpinare -Reconventionala (compensare inlocuire acoperis bloc ) Hotarare instanta -obliga paratul la plata sumei de ...........Executorie de drept Am prezentat dosarul meu pe scurt, cu mici detalii in plus fata de portalul instantei. Nu am studiat dosarul decat dupa ce am primit comunicarea si motivarea(dupa 75 de zile) Existau destul de multe semne de intrebare la faptul ca an solutie pe portalul instantei nu se facea nici-o referire la cererea reconventionala,ca sa admis,ca sa respins sau ca sa disjuns dosarul Dupa ce am citit motivarea,am consultat dosarul si STUPOARE,proba regina (listele cu cheltuielile asociatiei)lipseau,la filele f.17-33 existand cu totul altceva,inscrisuri,fotografii ale acoperisului blocului,etc,In privinta cererii reconventionale,realitatea este ca judecatorul a refuzat sa o judece cu toate ca atat eu, paratul,cat si grefiera de sedinta la atentionat de existenta ei,Problema este ca sant sute de propietari care pierd procesele pe banda rulanta.Listele lunare de contributie comform LEGII 230/2007 ,NU AU FOST AFISATE NICIODATA,dar sant invocate. Imi asum raspunderea pentru cele afirmate .Urmeaza sa vedem daca institutiile care pot remedia acest derapaj iau masuri in apararea onoarei justitiei. Cu stima si respect sclipeinicu/0721.336.094 |
|