Este inadmisibil sa vi se ceara sa furnizati continutul acestei procuri. Despre ce ambasada este vorba? Imputernicesc pe XXXXXXX pentru a ma reprezenta la Primaria XXX, la Iinspectoratul de Politie Judetean XXX, la orice sucursala a Remat S.A. precum si la orice alte organe competente in scopul depunerii spre casare a autoturismului marca XXX, tipul XXX< avand numar de identificare XXX, al carui coproprietar sunt conform certificatului de mostenitor nr XXX eliberat de XXX. In indeplinirea mandatului, mandatara mea se va prezenta la institutiile antementionate precum si la orice alte institutii abilitate, va depune efectiv masina spre casare, va completa orice cereri, va face orice declaratii, va primi si va depune orice acte, va primi orice suma de bani in numele meu, va achita eventualele taxe, va primi certificatul de distrugere si certificatul de achizitie deseuri, va indeplini toate formatlitatile radierii autoturismului din circulatie si din rolul meu fiscal, va face orice alte formalitati sunt necesare indeplinirii mandatului conferit chiar nenominalizate in mod expres in prezenta procura. |
|