Ești aici > Forum > Drept civil

Recuperare bani

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 31-05-2018
Vizitator
Buna ,as vrea sa ma indrume cineva cum sa procedez in recuperarea unui onorariu dat unui expert topo dat fiind faptul ca nu am fost gasit vinovat asa cum ar fi vrut reclamantul .Adica nu am incalcat nici o sentinta judecatoreasca si nici nu am ocupat din proprietatea acestuia .cum imi pot recupera macar o parte din bani si ce actiune sa intreprind .va multumesc.Va rog mult sa ma ajutati .
Răspunde
 09-10-2018
Vizitator

Nu ii mai puteti recupera deoarece expertul a realizat deja expertiza si trebuie platit pentru munca depusa chiar daca ati castigat procesul.
Răspunde
 09-10-2018
Vizitator
Nu are importanta daca ati castigat sau ati pierdut procesul, expertul legal numit trebuie platit.
Puteti ataca hotararea instantei prin care aceasta a dispus plata expertului numai de catre dvs, dar daca ati pierdut procesul acest lucru este imposibil deoarece toate cheltuielile de judecata plus cea cu expertul cad in sarcina dvs.
Daca reclamantul ar fi platit expertul deoarece el a castigat procesul ar fi avut dreptul sa cera de la dvs ceea ce el a platit drept cheltuieli de judecata.
Răspunde
 09-10-2018
Vizitator
Mai exista calea de atatc a apelului prin care sa atacati hotararea in mod integral si sa castigati dvs procesul si astfel sa cereti de la reclamant ca cheltuieli de judecata inclusiv ceea ce dvs ati platit expertului.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.