Tatăl meu a murit acum 18 ani intr-un accident de mașina iar cel care a săvârșit accidentul e obligat sa îmi plătească o renta. Aceasta nu a fost plătită de 1 an și o luna, am depus plângere la parchet, a ajuns la poliția din orașul in care am adresa, dar pentru ca a trecut mai mult de 3 luni de când nu a plătit, am înțeles ca nu se poate clasa și trebuie sa aștept sa se prezinte la poliție. Intre timp, din luna Februarie a acestui an, am cerut in instanța mărirea rentei, iar după ce s-a stabilit renta noua, pârâtul a depus apel. Deci plângerea penală depusă la parchet este pentru hotărârea cea veche, valabilă pana in luna Ianuarie inclusiv, pentru ca este ultima hotărâre definitiva pe care o dețin momentan, pana o voi putea face definitiva pe cea noua. Ce sa fac in acest timp pentru am recupera suma de bani din hotărârea veche? Sa recurc la un executor? Cum se procedează in cazul asta? Ajutați-ma va rog. Va mulțumesc. Dacă situația mea va este neclara, pot adauga ulterior eventuale lămuriri |
|