Bună ziua am o întrebare am cumpărat o casa cu un teren, anul trecut, la momentul cumpărării, vânzătorii 2 frați au facilitat următoarele acte, extras cartea funciara fără datorii grevari etc, cadastru făcut în același luna, certificat energetic, certificatele de moștenitor fiecare cu 1/2 au semnat amundoi la vânzare, cadastrul sa făcut după adeverințele de la primărie, și certificate de moștenitor, în același luna când am cumpărat a fost eliberat. După un an vine nu știu ce ruda ca o bucata de pământ di proprietate e a lui de la mamaia lui, ca el are acte menționez ca eu am arătat actele contractul de vânzare-cumpărare cadastru etc. El a zis ca le arata la tribunal și a zis ca să îl dau în judecata, el din câte am înțeles nu are cadastru și e cu sora lui moștenitori la o casa vecina și care e din familia vânzătorilor, adică ceva var cu vânzătorii sau nepoți, a vânzătorilor, problema e ca părinții vânzătorilor a făcut o casa, și bunicul la nepotul asta alta casa acum vânzătorii au vândut, cu acte în regula certificate de moștenitor înregistrat la notar, carte funciara fără grevari datorii, și se trezeste după un an de la vânzare ca e teren de la mamaie și să-l dau în judecata el nu are cadastru posibil nici acte el e unul di moștenitori la cealaltă casa am înțeles. Întrebarea mea e atâta timp cât am cumpărat de ce trebuie să-l dau în judecata eu lam cumpărat, eventual sa sun la 112 pentru viol de domiciliu, sau cum sa rezolv? |
|