Ești aici > Forum > Drept civil

Revenire dupa concediu crestere copil

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 05-05-2019
Vizitator
Buna ziua. In urma cu 3 ani mi.am suspendat CIM pt.concediu crestere copil. Acum la revenire mi se spune ca s.a facut reorganizare si postul nu mai exista. Reorganizarea s.a facut prin hotarare de adunare generala fiind vorba de o asoc.de proprietari. Intrebarea mea este daca mai am vreun drept in aceasta situatie? Multumesc
Răspunde
 06-05-2019
Vizitator

Dvs nu mai aveti niciun drept daca postul dvs a fost desfiintat si nu mai exista si daca nici nu a fost creat un alt post nou din aceeasi categorie (un post asemanator) in locul acestuia care sa fie ocupat de o alta persoana.

De exemplu daca inainte de intrarea dvs in concediu erau 5 posturi impreuna cu al dvs si dupa ce ati venit din concediu existau numai 4 posturi in total.

Daca dupa desfiintarea postului dvs asociatia de proprietari a creat un post nou la fel cu al dvs atunci dvs aveti dreptul sa ocupati acest post nou creat si nu o alta persoana, deoarece CIM al dvs a fost suspendat si nu a incetat complet odata cu intrarea dvs in concediu crestere copil.

De exemplu daca inainte de intrarea dvs in concediu erau 5 posturi impreuna cu al dvs si dupa ce ati venit din concediu existau numai 4 posturi in total, iar dupa cateva saptamani FARA CA CIM al dvs SA FI INCETAT, a mai fost creat un post ca al dvs care a fost ocupat de o alta persoana.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.