Ești aici > Forum > Drept civil

Plangere impotriva politiei locale

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 18-08-2019
Vizitator
Buna ziua!
Ma poate indruma cineva cum si unde sa fac o plangere impotriva politiei locale?
S-a intamplat sa iau o amenda pentru parcare neregulamentara, dar dupa mine si inaintea mea, pe ambele sensuri de pe strada, sunt foarte multe masini parcate neregulamentar. Mai exact ocupa banda 1 de pe fiecare sens si este interzisa stationarea. Cu toate astea numai eu am luat amenda. Asta e un fel de discriminare. Cred ca cineva a sesizat politia numai pentru mine. Daca s-ar fii autosesizat cei de la politie, nu trebuia dea amenda tuturor celor care erau parcati la fel ca mine?
Multumesc celui care ma poate lamuri!
Răspunde
 19-08-2019
Vizitator

Pentru a avea castig de cauza in situatia in care doriti sa formulati o plangere impotriva politiei locale trebuie sa demonstrati ca dvs ati parcat regulamentar.

Chiar daca nu ati avut posibilitatea de a parca masina in mod regulamentar in locul respectiv din cauza altor masini parcate neregulamentar, acest fapt nu va disculpa, deoarece in oras mai existau si alte locuri de parcare unde ati fi putut parca masina.

Astfel, dvs ati dat motiv persoanei respective sa va reclame din moment ce masina dvs era parcata neregulamentar si poate ca la randul dvs ati impiedicat acea persoana sa isi parcheze masina in mod regulamentar.

Daca politia locala nu s-a autosesizat si in cazul celorlalte persoane care au parcat neregulamentar, puteati sesiza dvs politia locala in legatura cu acest aspect, astfel incat aceasta sa ia masuri si sa amendeze si celelalte persoane care au parcat neregulamentar, impiedicandu-i pe altii sa parcheze conform legii.
Răspunde
 19-08-2019
Vizitator
Nu ma plang ca am luat amenda. Ci ca nu au luat si ceilalti. De ce doar in cazul meu s-a aplicat legea?
Asta vreau sa reclam. Nu sa fac contestatie.
Multumesc pentru raspunsuri.
Răspunde
 20-08-2019
Vizitator
Desigur, puteti face acest lucru, mai ales in cazul in care este afectata siguranta traficului.
Răspunde
 20-08-2019
Vizitator
Puteti reclama persoanele care incalca legea si care prin fapta lor pot pune in pericol siguranta traficului rutier.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.