Ești aici > Forum > Drept penal

Vecin turbat

Forum întrebări juridice - Drept penal
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 07-12-2020
Vizitator
Buna ziua, am o intrebare, am un "vecin" care s-a suprapus ilegal peste terenul meu cumparat recent, am acte cadastrale, confirmari de la primaria comunala cum ca nu detine pamanturi individul respectiv, totusi, personajul este recalcitant, nu doreste sa comunice, nu il intereseaza actele ce le am, insinueaza ca a lucrat pamantul de 30 de ani (abuziv aparent) si ca e al lui. Am fost la primarie, primaria a confirmat ca nu are terenuri in zona, si la cererea mea au refuzat sa il instinteze pe individ ca nu detine pamanturi in respectiva zona. Au procedat legal cei de la primarie ? exista vreo lege care sa ii oblige pe cei de la primarie sa trimita o recomandata individului instintandul ca nu are pamanturi ? (sa ma scap eu de el sa raspunda primaria,ca doar din cauza primariei s-a ajuns aici,i sa permis prea mult sa abuzeze de pamantul altuia) Si daca nu, ce pot face in situatia aceasta ? Prin sat se lauda ca baga o furca in mine,la politie, fara o amenintare personala,reala proprie, nu pot sa merg,pot fi barfe,nu am de unde sa stiu concret. Ma repet, nu se poate comunica cu omul acesta, e salbatic tare. Multumesc anticipat pentru raspuns !
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.