Ești aici > Forum > Drept penal

Batuta pe strada de un individ

Forum întrebări juridice - Drept penal
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 28-07-2021
Vizitator
Anul trecut , oprind intr-o parcare, sa mangai un caine, am fost stransa de gat si batuta de un individ , motivul fiind , sa nu dau de mincare catelusei respective. Dupa mai bine de un an, instanta a considerat ca bataia primita nu npoate fi onorata decat cu suma de 500 euro, eu de fapt constituindu-ma cu suma de 10000 euro daune morale ( judecatorul m-a intrebat daca am martori pentru daunele morale cerute ) , va dati seama ca exista la dosar fotografii, martori, certif medico legal , iar pe individ pedepsindu-l cu 4 luni in baza art 396 alin 1,4,10 rap la art 193 alin 2 C pen , amanand aceasta pedeapsa , stabilind un termen de 2 ani de supraveghere . Intrebarea mea este , daca merg mai departe , credeti ca am vreo sansa sa schimb ceva ?
Astept parerea Dvs ,

Cu multumiri
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.