Ești aici > Forum > Drept penal

Plângere penala

Forum întrebări juridice - Drept penal
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 12-04-2023
Vizitator
Buna ziua!

Care sunt pașii pentru a depune plângere penală împotriva primăriei, deoarece înscrisurile trimise in instanța nu corespund cu semnătura mamei mele, având o diferența vizibila, primăria declarând ca acea semnătura este indescifrabilă.
Este vorba de o trecere pe rol fără acordul mamei mele, in acesta dovada nu apare nici un nume doar o semnătura și adresa proprietații.
Pot depune singura plângere fără sa apelez la un avocat, din motive financiare.

Menționez: părinții mei sunt decedati.
Va rog sunt disperata, va rog sa ma ajutați.
Răspunde
 12-04-2023
Vizitator

Plangerea penala se depune la parchet conform Codului penal pentru infractiuni ca: fals in inscrisuri, uz de fals, abuz in serviciu, neglijenta in serviciu, inselaciune ...etc, impotriva functionarului primariei pe care dvs il considerati vinovat.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.