Ești aici > Forum > Drept penal

Certificat Medico legal

Forum întrebări juridice - Drept penal
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 18-05-2023
Vizitator
Soția are procura generală pentru ginere sa avem grija de proprietățile lui, am fost atacat de unchii lui care nu locuiesc in aceeași proprietate noi am venit pașnic fără violenta, sa avem grija de casa de pământ sa facem curățenie pentru ca este plecat in străinătate, pentru deschidere dosar penal trebuie sa plătesc taxa de timbru, menționez faptul ca, cu un an in urma unchii au semnat la poliție și eu am semnat ca nu ne luam unii de alții, au pus lacăte la ginere fără acordul lui, ce este de făcut legal sa putem avea liniște
Răspunde
 19-05-2023
Vizitator

Trebuie sa apelati la serviciile unui executor judecatoresc care sa va puna in posesie deplina asupra bunurilor imobile ale ginerelui dvs prin predarea bunurilor imobile catre dvs casa si teren, prin executarea silita a debitorilor.

Pentru executarea silita trebuie sa aveti un titlu executoriu - o hotarare judecatoreasca in revendicare sau in granituire prin care ginerele a castigat casa si terenul, sau un contract de vanzare cumparare autentificat de notarul public care sa ateste ca ginerele dvs este cumparatorul bunurilor imobile, sau un certificat de mostenitor care sa ateste ca casa si terenul au intrat in lotul ginerelui dvs la partaj sau un titlu de proprietate pe terenul de sub casa care sa ateste ca ginerele este proprietarul terenului de sub casa si al casei prin accesiune imobiliara artificala.
Răspunde
 19-05-2023
Vizitator
Ginerele deține certificat de mostenitor și și contracte de vânzare cumpărare, pot deschide dosar penal pentru tulburare de posesie pentru ca acest lucru de întâmpla de foarte multi ani, avem și dovezi cum alte persoane sunt lăsate de ei sa i-a recolta (fructele)
Răspunde
 19-05-2023
Vizitator
Da puteti depune si o plangere penala impotriva faptuitorilor pentru tulburare de posesie.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.