Ești aici > Forum > Drept penal

Re:Plangere

Forum întrebări juridice - Drept penal
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde 2 Final
 24-05-2023
Vizitator
Va Multumesc!

Este vreo problema faptul ca nu am martori pentru ca s-a întâmplat in spatele unei case intr-o grădina, trebuie sa plătesc taxa de timbru?

Dovezile sunt înregistrări cum el vine după mine in grădina si ma amenință, certificat Medico legal 9 zile, am sunat la 112, rana a fost la cap. A aruncat cu piatra când eu vroiam sa plec sa evit scandalul

Din 2021 nu pot sa găsesc dosarul unde el a semnat ca ma va evita si aceasta este a doua abatere

As putea pierde dosarul dacă aduce martori falși
Răspunde
 24-05-2023
Vizitator

Nu trebuie sa achitati taxa de timbru, iar martorii falsi nu pot constitui probe si dovezi in dosarul penal.
Răspunde
 24-05-2023
Vizitator
Folositi-va de dovezile pe care le aveti, in sustinerea plangerii dvs penale la parchetul de pe langa judecatorie.
Răspunde
 14-02-2024
Vizitator
Am fost amenințată și urmărită de fostul meu amant și nu ma lasa în pace și tot ma suna îmi scria și ultima data ma cautat acasă în locuința mea și eu după am sunat la 112 și am depus plângere penala vreau sa știu dacă sunt în siguranță și nu ma mai deranjează?
Răspunde
 25-02-2024
Vizitator
Politia ar trebui sa ia masuri in situatia dvs, adica sa ii interzica acelei persoane sa va mai deranjeze, prin apeluri telefonice sau prin mesaje
Răspunde
Răspunde 2 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.