Ești aici > Forum > Drept penal

In perioada de supraveghere

Forum întrebări juridice - Drept penal
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 10-12-2023

Bună ziua, sunt in perioada de supraveghere....am pedeapsa cu suspendare 1.6 luni ...muncesc în folosul comunității.
Ieri eram in statia de autobuz și am văzut un copil agresat de către doi adolescenți...am sunat la 112 dar nu au ajuns în timp util că m-au lovit apoi au plecat...Am avut hemoragie nazala...
La spital a venit politia și nu am vrut sa dau nici o declarație deoarece eram foarte nervos pentru ceea ce sa întâmplat...din cauză că ei nu au venit la timp..
Mă întreb dacă pentru facpulca am fost recalcitrant...in cazul in care primesc o amendă ...se revocă suspendarea?
Nu am depus plângere împotriva celor care m-au agresat deoarece nu mai vreau alte drumuri la tribunal...
Vă mulțumesc anticipat!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.