Ești aici > Forum > Drept penal

Tentativa la crima

Forum întrebări juridice - Drept penal
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 20-09-2024

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cum puteti, nepotul meu a fost batut in ianuarie numai in cap, cei de la IML i au dat 45 zile a fost in coma de gradul4 a fost si consiliat si evaluat de psiholog, avem si avocat dar nu prea se implica, intrebarea mea este daca este normal nici pana acum nu s a judecat cazul, iar inculpatul fiind arestat, incadrarea a fost prima data vatamare corporala si procurorul a schimbat o la tentativa de omor, vreau sa stiu cati ani se incadreaza si daca inculpatul fiind in arest poate sa si instraineze bunurile c a sa nu plateasca daune, multumesc

Buna ziua, am o rugaminte dc puteti sa ma ajutati, nepotul meu a fost batut in ianuarie numai in cap, a fost in coma de gradul4, are 45zile date de iml, a ramas si cu niste sechele, incadrarea politiei a fost vatamare corporala, apoi cand a vz procuroarea filmarea a schimbat la tentativa la omor,ne
Răspunde
 22-12-2024

Procurorul, în cursul urmăririi penale, judecătorul de cameră preliminară sau instanţa de judecată, din oficiu sau la cererea procurorului, în procedura de cameră preliminară ori în cursul judecăţii, poate lua măsuri asigurătorii, prin ordonanţă sau, după caz, prin încheiere motivată, atunci când există o suspiciune rezonabilă cu privire la existenţa unui pericol concret de ascundere, distrugere, înstrăinare sau sustragere de la urmărire a bunurilor care pot face obiectul confiscării speciale ori care pot servi la garantarea executării pedepsei amenzii sau a cheltuielilor judiciare ori a reparării pagubei produse prin infracţiune.

Avocat Mihai Teriș
www.teris.ro
office@teris.ro
mobil. 0732 568 582
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.