Ești aici > Forum > Drept penal

Obligaţia de a nu schimba domiciliul sau reşedinţa, decat cu incuviintarea instantei.

Forum întrebări juridice - Drept penal
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 11-01-2013
Vizitator
In primul rand, am o condamnare de 3 ani cu suspendare si 5 ani termen de incercare. Am inceput programul de supraveghere in cadrul serviciul de probatiune. Ideea este in felul urmator: am ramas fara munca si as vrea sa parasesc tara. (am mai fost plecat timp de 2 ani si am toate actele necesare pentru a dovedi acest lucru respectiv resedinta, permis de munca, etc). Problema este ca am obligatia de a nu schimba domiciliul sau reşedinţa, decat cu incuviintarea instantei. Vreau sa fac contestatie la aceasta decizie! Am fost judecat de Tribunalul Bucuresti si vreau sa stiu daca tot acolo voi ataca sau... se poate ataca si in Constanta, unde am domiciliul? Si vroiam sa mai stiu de ce acte voi avea nevoie pentru aceasta contestatie si daca sunt sanse de castig. Va multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.