Ești aici > Forum > Drept penal

Plangere penala pentru gestiune frauduloasa cu schimbarea ulterior a incadrarii juridice in delapida

Forum întrebări juridice - Drept penal
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 28-04-2013
Vizitator
Buna ziua,

Am rugamintea de a ma ajuta cu cateva sfaturi daca este posibil .
In vara anului 2012 am lucrat ca vanzator la un chiosc ( patronul fiind din Bucuresti )mi s-a incheiat contract de munca pe perioada determinata fara insa a primi fisa a postului . Pe toata durata angajarii , fiind un chiosc la malul marii se necesita aprovizionare cu marfa in permanenta , aprovizionare pe care patronul ma punea sa o fac eu ( respectiv sa contactez telefonic furnizorii si sa comand marfuri) , in acelasi timp tot patronul mi-a spus sa intocmesc NIR-uri si registrul zilnic fara insa a le semna eu ( am facut acest lucru la cererea dumnealui pana cand ar fi trebuit sa vina o contabila) . Cam dupa o luna si putin timp in care am suportat din partea patronului amenintari si jigniri am decis sa imi dau demisia .
Patronul mi-a facut plangere penala pentru gestiune frauduloasa , am fost chemata la politie , am dat declaratie despre cum s-au intamplat lucrurile si dupa un timp m-au chemat din nou la politie sa-mi aduca la cunostinta ca procurorul de la parchet a schimbat incadrarea juridica din gestiune frauduloasa in delapidare .
Am uitat sa mentionez ca eu plecam de la chiosc dupa amiza iar activitatea in chiosc se desfasura pana la orele 23-24 cand la chiosc ramanea o alta colega ( care nu avea contract de munca).
Va rog sa ma ajutati cu un sfat si cum a fost posibil sa fie schimbata incadrarea juridica .

Va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.