Ești aici > Forum > Drept penal

Control in auto

Forum întrebări juridice - Drept penal
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 01-07-2013
Vizitator
In cazul in care sunt oprita in trafic de catre un echipaj de politie (de mentionat ca nu erau de la rutiera) as vrea sa stiu daca au dreptul sa-mi perchezitioneze masina, mai ales in cazul in care nu sunt proprietar. Este necesar un mandat sau este permis sa-mi umble in masina in cautarea unor lucruri neprecizate? (mi-au spus pur si simplu ca vor sa vada ce am in masina, dupa care au inceput sa-mi caute in torpedo, cotiera, buzunarele anterioare scaunelor, portbagaj si orice alt loc unde as fi putut pastra ceva). De observat ca nu este prima oara cand sunt oprita in acest mod si controlata la sange. Eu nu am cazier si nici nu prea transport persoane in masina. In concluzie, data viitoare ar trebui sa le cer un mandat cand vor sa-mi perchezitioneze masina?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.