BUna ziua,am nevoie urgenta de ajutor,de un sfat,eventual pot lasa si un numar de telefon,daca cineva binevoieste sa ma ajute. Acum aproximativ 2 luni de zile am avut un accident de circulatie soldat cu pagube materiale. Ne-am deplasat la postul de politie unde s-a solutionat accidentul,iar cealalta persoana a fost stabilita ca fiind vinovata. Chiar ea a recunoscut in declaratia tipizata data la politie ca a intrat pe contrasens(nu mai tine minte din ce motive) si a intrat in mine. A aparut sotul acesteia cu alte personaje pe la post,a facut scandal,ca eu am fost de vina,etc. A fost depusa plangere contraventionala la judecatorie. Bune si frumoase toate,asteptam sa ma citeze la judecatoria CAND,azi am fost sunat de o doamne procuror,cum ca trebuie sa ma prezint la parchet pentru a fi audiat intr`un dosar de vatamare corporala din culpa. Cealalta persoana a depus plangere impotriva mea,incredibil,va dati seama cata nerusinare. Acuma intrebarea mea e: poate tine o astfel de fapta ? cum trebuie sa procedez eu? ce trebuie sa fac in cazut asta? va rog,am nevoie de ajutor/sfat... |
|