Ești aici > Forum > Drept penal

URGENT,am nevoie de ajutor cu privire la un accident de circulatie

Forum întrebări juridice - Drept penal
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 06-11-2013
Vizitator
BUna ziua,am nevoie urgenta de ajutor,de un sfat,eventual pot lasa si un numar de telefon,daca cineva binevoieste sa ma ajute.
Acum aproximativ 2 luni de zile am avut un accident de circulatie soldat cu pagube materiale. Ne-am deplasat la postul de politie unde s-a solutionat accidentul,iar cealalta persoana a fost stabilita ca fiind vinovata. Chiar ea a recunoscut in declaratia tipizata data la politie ca a intrat pe contrasens(nu mai tine minte din ce motive) si a intrat in mine. A aparut sotul acesteia cu alte personaje pe la post,a facut scandal,ca eu am fost de vina,etc. A fost depusa plangere contraventionala la judecatorie. Bune si frumoase toate,asteptam sa ma citeze la judecatoria CAND,azi am fost sunat de o doamne procuror,cum ca trebuie sa ma prezint la parchet pentru a fi audiat intr`un dosar de vatamare corporala din culpa. Cealalta persoana a depus plangere impotriva mea,incredibil,va dati seama cata nerusinare. Acuma intrebarea mea e: poate tine o astfel de fapta ? cum trebuie sa procedez eu? ce trebuie sa fac in cazut asta? va rog,am nevoie de ajutor/sfat...
Răspunde
 10-10-2014
Vizitator

A suferit intradevar o vatamare corporala in accident
Răspunde
 10-10-2014
Vizitator
Nu are nicio sansa de reusita, doar tachineaza. Puteti sa va luati avocat si sa-i cereti cheltuieli de judecata.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.