Ești aici > Forum > Drept penal

I-am dat la un domn un autoturism sa-l inmatriculeze in bulgaria si refuza sa mi-l inapoieze

Forum întrebări juridice - Drept penal
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 02-12-2013
targu-jiu
0766722184
enoiusanela@yahoo.com
buna seara i-am dat la un domn crezand ca este de buna credinta un autoturism sa-l inmatriculeze in
bulgaria si refuza sa mi-l inapoieze va rog sa-mi spuneti ce as putea face si la ce fapta ar putea fi
incadrat.am un martor care a fost de fata cand i-am dat autoturismul si datele lui personale.va multumesc

cosmin84
Răspunde
 02-12-2013
targu-jiu
0766722184
enoiusanela@yahoo.com

cosmin84 a scris pe 02-12-2013:
buna seara i-am dat la un domn crezand ca este de buna credinta un autoturism sa-l inmatriculeze in
bulgaria si refuza sa mi-l inapoieze va rog sa-mi spuneti ce as putea face si la ce fapta ar putea fi
incadrat.am un martor care a fost de fata cand i-am dat autoturismul si datele lui personale.va multumesc

cosmin84
Răspunde
 05-12-2013
targu-jiu
0766722184
enoiusanela@yahoo.com
nimeni nimic!

cosmin84
Răspunde
 05-08-2014
Tandarei Ialomita
0749090508
florin28_2010@yahoo.com
Pai la politie ai fost daca da si nu a facut nimica singura solutie urmaresti unde o parcheaza si o ei cu cheia de rezerva a mai fost un caz asa la noi.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.