Ești aici > Forum > Drept penal

Alcoolemie la volan acord de recunoastere

Forum întrebări juridice - Drept penal
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 15-11-2016
Vizitator
Buna seara
Va rog din suflet sa ma ajutati cu o opinie daca se poate.
Am sa va prezint pe scurt situatia;
am fost codamnat la 10 luni de inchisoare cu suspendare pe codul vechi pt alcoolemie la volan
in perioada de incercare,am repetat aceeasi greseala,in plus,masina avea nr rosii provizorii care era expirate....
Crede-ti ca pot obtine un acord de recunoastere cu o pedeapsa fara executare,dupa codul nou?
Va multumesc din inima.
Răspunde
 17-01-2017
Craiova
0760792174
http://avocatlorenadinca.ro

Bună ziua. Teoretic, puteți iniția in cursul urmăririi penale negocieri cu privire la încheierea unui acord de recunoaștere a vinovației, procurorul urmând sa încuviințeze sau nu încheierea acestuia. In situația Dvs a intervenit revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere odată cu săvârșirea celei de a doua infracțiuni, astfel ca pedeapsa rezultanta se va executa.

Telefon : 0760 792 174
www.avocatlorenadinca.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.