Ești aici > Forum > Drept penal

Declarație penală

Forum întrebări juridice - Drept penal
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 23-04-2015
Vizitator
Am iesit cu un tip de 2 ori la un suc si am vazut ca nui ptr mine iam spus ca nu mai vreau sa il vad, ma sunat de foarte multe ori iam spus ca nu mai vreau sa il mai vad si a inceput sa ma amenințe. Nu a existat nimic intre noi . Cand am iesit cu el ma condus in fata blocului si eu din prostie lam condus pana la Usa mea sa imi cobor catelu afara . Cand iam spus ca nu mai vreau sa il vad a inceput sa ma amenințe ca ma omoară si intro-o zi mia venit la Usa si mia zgâriato mia confirmat asta prin telefon. Am depus plângere penală la secția de care aparțin si lau gasit pe tip l-au chemat la Secție sa speriat zice poliția . Mia spus sa imi retrag plângere penală . Ce sa fac ? Ce ma sfatuiti ? Va rog.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.