Ești aici > Forum > Drept penal

Permis anulat

Forum întrebări juridice - Drept penal
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 14-06-2017
Vizitator
Deci , am foat condamnat la inchisoare cu suspendare 1 an si 6 luni plus 1 si 4 luni sub supraveghere , pt conducere repetata cu numere rosii expirate in total 3 ani. A trecut un an si ceva de la ramanerea definitiva , dar in copia ramaneri de definitve zice ca face aplicare litera '' i '' pe o perioada de 3 ani
Face aplicarea art.66 alin.1 lit. „a” , „b” şi „i” şi a art. 65 alin.1 Cod penal, pe o perioadă de 3 ani . . Asta vreau sa stiu , pot sa dau de permis avand un an si ceva de la ramanerea definitiva sau trebuie sa stau 3 ani . Si daca se mai poate face ceva .. ? Multumesc !
Răspunde
 12-07-2017
Vizitator

Litera i de la art.66 Cod penal prevede interdicția de a conduce ANUMITE tipuri de autovehicule, acestea au fost stabilte de instanță, le găsiți în hotărârea judecătorească.

Dacă a trecut un an de la rămânerea finitivă a hotărârii judecătorești de condamnare, puteți mereg să dați examenul auto.

Instanța nu v-a interzis să obțineși din nou permisul, ci doar să conduceți acele anumite autovehicule.
Răspunde
 15-07-2017
Vizitator
Doar categoría B o detinem inainte de a imi fi anulat permisu . Altii au zis ca nu pot sa dau decat peste 3 ani . Sa inteleg ca pot sa dau pt redobandire ? Multumesc
Răspunde
 25-07-2017
Vizitator
In urma cu 6 ani am primit o condamnare de 4 luni cu suspendare ,2 ani Jum perioada de probatiune , in urma căreia mi sa anulat si permisul de conducere , fapta fiind vătămare corporală din culpa , Menționez ca victima a avut vreo 11-12 zile de îngrijiri medicale , deci potrivit NCP , fapta a fost dezincriminata...pentru restituirea permisului ce trebuie sa fac ?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.