Ești aici > Forum > Drept penal

Dosar penal conform art. 335 aliniat 2

Forum întrebări juridice - Drept penal
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 24-10-2018
Vizitator
Buna ziua , ce se poate face in situatia mea daca am programat ex de traseu pe 13.12 .2018 pot sustine proba cu dovada eliberata de politie? poate procurorul da NUP in aceasta speta , avand deja proba teoretica obtinuta inainte de a se intampla incidentul? mi am recunoscut gresala si o regret. Va multumesc.
Răspunde
 24-10-2018
Vizitator

Politia hotaraste.
Răspunde
 24-10-2018
Vizitator
Buna ziua, nu am inteles, poate a ti vrut sa spuneti procurorul hotaraste!
Răspunde
 24-10-2018
Vizitator
Procurorul poate da nu in anumite circumstante agravante dar politia trebuie sa stie acest lucru.
Politia nu va permite sa participati la examen fara acceptul procurorului.
Răspunde
 24-10-2018
Vizitator
Atat timp cat procurorul nu dispune retinerea, arestarea sau arestul la domiciliu impotriva dvs si nu va restrange libertatea sau anumite drepturi in niciun fel puteti participa la examen (chiar daca fapta priveste circulatia pe drumurile publice).
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.