Ești aici > Forum > Drept penal

Substante legale/ilegale

Forum întrebări juridice - Drept penal
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 14-12-2018
Vizitator
Vreau sa ma lamuresc daca am priceput bine legile.
Daca vreau sa fac niste experimente de chimie ( persoana fizica neautorizata ) am voie sa procur respectiv sa produc orice substanta, cu urmatoarele exceptii, pentru a fii in legalitate:
-Sa nu fie catalogata ca toxica sau foarte toxica. Toxica inseamna sa nu aiba cap de mort pe ea, adica pe scurt caut o fisa de securitate/ pe siteul reach, si ma asigur ca nu are cap de mort pe eticheta. (360/2003)
-Sa nu fie pe lista precursorilor de explozibili (49/2018)
-Sa nu fie pe lista precursorilor de droguri
Mai exista alte categorii de substante care nu pot fi detinute legal fara autorizatie ? Am priceput corect legile ? Am inteles bine definirea unei substante ca fiind "toxica" ?
Răspunde
 15-12-2018
Vizitator

Da.
Răspunde
 15-12-2018
Vizitator
Aveti voie sa produceti substante sau produse alimentare fara autorizatie dar daca produceti substante chimice - ex. hidrocarburi atunci aveti nevoie de autorizatie.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.