Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Anulare decizie pensie dar am primit si bani!!!

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 23-02-2020
Craiova

craioveanu09@gmail.com
Forum pensii
Ce fac dau banii înapoi? Sunt ai mei pănă cănd am depus cererea de anulare decizie? Sau nu sunt deloc ai mei!
Răspunde
 23-02-2020
Vizitator

In cazul in care decizia dvs de pensie este anulata de casa teritoriala de pensii, desfiintarea acesteia se produce cu efect retroactiv de la data emiterii deciziei, si prin urmare dvs trebuie sa restituiti casei teritoriale de pensii, toti banii pe care i-ati primit in baza deciziei anulate.
Răspunde
 23-02-2020
Craiova

craioveanu09@gmail.com
Forum pensii
Decizia de anulare, este decizia mea,casa de pensii a aprobat, m-am încadrat în cele 30 de zile prevăzute de legea 263/2010 .Normal sunt banii mei pănă în momentul cănd am depus cererea de anulare. Nu mai beneficiez de pensie ,intervalu de zile dintre anulare si data care depun noua cerere de înscriere în drepturi la pensie( așa ar fi normal)
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.