Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Recalculare pensie retroactiv ptr.studii superioare

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 30-07-2020
Vizitator
Buna ziua,
Am nevoie de o consiliere privind dreptul de recalcul retroactiv al pensiei mele.Astfel, am depus dosar de pensionare anticipată in nov.2011,iar în nov.2016 s- a emis o decizie de acordare a pensiei ptr limita de vârstă,dar nu s-a calculat punctajul pentru studii superioare de patru ani ,la zi,pe motiv că nu era adeverință la dosar.Am solicitat în 21 iulie 20( am depus adeverința eliberată de facultate) Casei de pensii sa- mi recalculeze punctajul mediu anual și pensia mea și sa mi plătească diferența astfel determinată și pensia efectiv încasată ptr.perioada 02.11 2016 până la zi.Am primit o decizie in 27 iulie 20 cu majorare de 3,52583 puncte(102lei), dar în decizie scrie că ,,plata
drepturilor se va face incepand cu 1 aug.2020.Intrebare: ce șanse am sa mi câștig plata retroactivă a drepturilor in instanță?! Mulțumesc anticipat
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.