Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Pensie la limita de varsta

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 24-04-2021

Buna,am urmatoarea situatie,rog cineva in masura sa ma lamureasca legal. Nascut 1.07.1969..Din 1 noiembrie 2007 incadrat subofiter operativ la ISU (grupa 2). Inainte de aceasta data am lucrat 12 ani din care 7 ani si 5 luni in grupa 2. Stagiul militar satisfacut 1 an si 4 luni. De la incadrare subofiter am efectuat un curs de initiere 1 luna, un curs de pregatire paramedic 1 luna si un curs de reciclare 2 saptamani(am inteles ca pentru aceste perioade nu se acorda grupa?). Tinand cont de toate acestea,care ar fi data exacta la care pot sa ma pensionez legal,la limita de varsta? Multumesc.
Răspunde
 24-04-2021

Iulian Cimpean a scris pe 24-04-2021:
Buna,am urmatoarea situatie,rog cineva in masura sa ma lamureasca legal. Nascut 1.07.1969..Din 1 noiembrie 2007 incadrat subofiter operativ la ISU (grupa 2). Inainte de aceasta data am lucrat 12 ani din care 7 ani si 5 luni in grupa 2(pina in 2001). Stagiul militar satisfacut 1 an si 4 luni. De la incadrare subofiter am efectuat un curs de initiere 1 luna, un curs de pregatire paramedic 1 luna si un curs de reciclare 2 saptamani(am inteles ca pentru aceste perioade nu se acorda grupa?). Tinand cont de toate acestea,care ar fi data exacta la care pot sa ma pensionez legal,la limita de varsta? Multumesc.
Răspunde
 27-04-2021
Vizitator
Am vazut ca ati cerut relatii si pe alte forumuri.
Raspunsul v-ati convis ca nu este usor de dat.
Incercati poate va lamuriti, aici:
https://www.huhurez.com/2018/02/conform-cnpp-pensionarii-militari-isi.html
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.