Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Pensionare anticipata

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 20-07-2021

Buna ziua,
sunt femeie, nascuta in iunie 1963, lucrez din 1982.
In ultimii 6 ani lucrez pe un CIM cu timp partial,de 2h/zi. As vrea sa stiu daca ma pot pensiona anticipat cu penalizare si daca, fiind contract de munca cu timp partial tb sa instiintez angajatorul.
Multumesc
Răspunde
 20-07-2021
Vizitator

Da
Puteti sa va deschideti drepturile la pensie anticipata partiala oricand doriti.
Pensia va fi pusa in plata din momentul in care depuneti la casa locala dovada incetarii CIM.
Răspunde
 05-08-2021
Vizitator
Sunt nascuta in noiembrie 1963 lucrez din august 1982.Pot sa ma pensionez anticipat.Mentionez ca am un serviciu cu norma intreaga 8 ore si mai am un contract part time de 2ore.Pot sa ies anticipat si sa mai lucrez la cel de 2ore.
Răspunde
 05-08-2021
Vizitator
Sunt nascuta in noiembrie 1963 lucrez din august 1982.Pot sa ma pensionez anticipat.Mentionez ca am un serviciu cu norma intreaga 8 ore si mai am un contract part time de 2ore.Pot sa ies anticipat si sa mai lucrez la cel de 2ore.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.