Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Rejudecare dosar pensie

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 14-09-2021
Vizitator
Va salut întrebarea mea este:
Dacă se mai poate rejudecarea cazului meu cu casa de pensii Constanța ținând cont ca dosarul sa judecat la instanta de fond unde mi sa făcut dreptate doar parțial, iar la Curtea de Apel judecătorul a respins ca nefondat atât apelul meu cât și al casei de pensii. Precizez ca am avut avocat angajat
Eu am lucrat 25 de ani grupa speciala pe platforme marine, am toate documentele care atesta lucrul acesta, carnet de muncă, adeverințe lucrate în grupa 1 pana în 01.01.2004 ulterior sa transformat în grupa speciala, cheltuieli de judecata mi sa dat decât 700 RON din 1500 RON de la instanta de fond iar de la apel nimic din 700 de lei. Doresc sa știu dacă mai exista vreo cale de atac ținând cont ca deja m am judecat cu Casa de pensii Constanța. Aștept răspuns va mulțumesc.
Răspunde
 20-09-2021
Vizitator

Avocatul nu va mai spune nimic, daca nu-l mai platiti ?
Eu nu sunt jurist, dar am trecut prin asa ceva.
Problema este autoritatea de lucru judecat.
Eu am reluat de doua chiar si de trei ori, aproximativ 20 de procese pe aceeasi cauza/speta si nu a invocat nimeni autoritatea de lucru judecat.Vorbesc de judetul meu.Am avut procese castigate debia la a treia deschidere a actiunii pe aceeasi cauza.
In alte judete mi s-a invocat autoritataea de lucru judecat.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.