Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Pana când ni se amână dreptul la pensie

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 05-03-2022
Vizitator
Am trei copiii peste 16 ani, i-am educat și i-am dat acestei societăți. Nu i-am încurajat sa plece după "cai verzi pe pereți". Au studii superioare și fac educație noii generații.... Nu am stat cu mana întinsă nici odată, fără studii superioare am plătit statului taxe timp de 20 de ani dintr-o activitate tip familial. Întrebare : dacă am muncit peste 35 de ani, am crescut 3 copiii , i-am ținut în scoli, de ce nu am dreptul sa ies la pensie??? Uzura morala prin care am trecut, când se năștea al treilea copil, când am vândut casa și am rămas fără nimic. Cu alți doi în școală și am investit într-un minim de echipamente sa începem o investiție, sa facem ceva???
Răspunde
 11-03-2022
Vizitator

Pentru a beneficia de pensie trebuiesc indeplinite doua conditii:
1)Varsta standard prevazuta in anexa 5 a legii 263/2010
2)Stagiul minim de cotizare de 15 ani.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.