Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Re:Cand pot iesi la pensie?

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 18-05-2022
Vizitator
Nascuta 18 aprilie 1964 cu vechime de 30 ani ,12 ani de gr.2 100% si 11 luni gr.1,100%
Răspunde
 18-05-2022
Vizitator

V-am dat urmatorul raspuns:
Lazar Gela Aprilie 1964 Noiembrie 2026 62/7 33/7 Din datele postate se intelege ca aveti un stagiu de aproximativ 32 ani.Nu puteti beneficia de reducerea varstei datorata grupelor de munca, pe motiv ca nu imndepliniti conditia de stagiu complet de 33 anisi 7 luni.Daca nu veti indeplini conditia de stagiu complet-limita de varsta la 62 ani si 7 luni.
Se intelege ca nu ati fost multumita de raspunsul meu.
Ati avut si alte pareri in care vi se spunea ca puteati sa fiti pensionara de mai mult timp.
Mergeti pe mana lor, sau pe mana mea.
Daca veti reusi cu acest stagiu sa va deschideti drepturile inainte de implinirea varstei standard de 62 ani si 7 luni, va rog sa ma faceti si pe mine atent.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.