Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Revizuirea dosarului din 2015

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 02-10-2022
Vizitator
Buna ziua
Am iesit in noiembrie 2015 la PAP cu 45% diminuare in 2017 conf legii cu 21% diminuare in 2020 septembrie la limita de varsta din pensie anticipata partial nu am primit nimic in plus !? Conform adeverintele am avut venituri mari dar am iesit la pensie cu suma de 1700 actual după toate măsurile!!consider că nu sa luat in calcul ce scrie in cartea de muncă!De la casa de pensii Argeș am primit raspuns depinde cine va lucrat dosarul!! Mai mult nu sa luat in considerare adeverintele de la locul de munca cu condiții deosebite ce trebuie sa fac??!?
Răspunde
 06-10-2022
Vizitator

Datele postate nu sunt clare.Daca prima penalizare a fost de 45% in 2015, nu mai putea fi modificata/scazuta in 2017.Ati mai depus alte documente/adeverinte intre timp ?
Pentru lamurirea d-voastra procedati in felul urmator:Descarcati cererea de aici(descarca cerere):https://www.cnpp.ro/-/comunicat-privind-eliberarea-buletinului-de-calcul-si-a-documentelor-care-cuprind-informatiile-utilizate-la-stabilirea-drepturilor-de-pensie
O completati cu toate datele cerute de ea.
O pozati cu telefonul si de pe telefon o trimiteti pe adresa de e-mail a casei locale.
Veti primi toate documentele lamuritoare.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.