Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Re:pensie limita de varsta

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde 2 Final
 12-02-2023
Vizitator
Pensia ar putea fi majorata prin majorarea substantiala a valorii punctului de pensie sau a valorii punctului de referinta cu rata inflatiei pentru ca numarul total de puncte ramane acelasi dar pana la o astfel de majorare multi pensionari din romania trebuie sa se descurce cu pensiile mici pe care ei le primesc.

Va inteleg nemultumirea si va doresc succes in ceea ce doriti sa intreprindeti.
Răspunde
 25-02-2023

Daca sunt pensionat cu reducerea limitei de varsta pot ocupa prin concurs o functie de functionar public
Răspunde
 25-02-2023
Vizitator
Ncurea
Da.
Răspunde
 25-02-2023

Dar dupa 5 zile angajatorul poate sa ma demita pentru ca am atins cumulativ varsta standard de pensionare si stagiu de cotizare, chiar daca postul este pe durata determinata de 2 ani iar eu am 63?
In interpretarea varstei standard aceasta a coborat, eu avand grupa I cativa ani.
Răspunde
Răspunde 2 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.