Ești aici > Forum > Legea pensiilor

Reducere varsta de pensionare mapn

Forum întrebări juridice - Legea pensiilor
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde
 08-07-2023
Vizitator
Buna ziua
Am 47 de ani si 25 de ani lucrati in aviatie ca maistru militarsi si in aceste conditii as putea iesi anticipat la pensie prin reducerea varstei de pensionare insa am o problema deoarece pe o anumite perioada am urmat niste cururi de limbi straine plus cursuri de prgatire militara care insumate repreinta 2 ani si 4 luni. Va og frumos sa-mi spuneti care este varsta la care as putea iesi la pensie intrucat mie mi s-a comunicat ca pentru a beneficia de reducere a varstei de pensionare cu un an pe perioada cursurilor incadrate in conditii deosebite de munca trebuia sa am efectiv lucrati 6 ani in aceste conditii.
Va multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.